Grunnleggende omsorg for mandarinfisken.

Grunnleggende omsorg for mandarinfisken.

Denne siden blir oversatt med google-verktøyet, «google oversetter». Hver dag vil vi legge til flere oversettelser blir oversatt.

Hei venner, i dag skal vi dvele inn i omsorgen for mandarinfisken, kjent av det vitenskapelige navnet Synchiropus Splendidus.

Denne fisken er karakterisert fordi den har veldig fine farger, blågrønn og oransje; de kan leve i fangenskap selv om de er blitt fanget i sjøen. Det kan vokse opp til 8 cm, det har et rolig temperament med andre fisk; i akvariet krever det rundt 200 liter per hver kopi.

I akvariet må vi ha klart følgende overveielser som er ganske viktige.

Ph: 8,1 – 8,4
Gh: 5 – 10
T: 24 ° – 27 ° C.
Liten belysning
Ikke bli med en annen mann.

Hvordan mate mandarinfisk?

Denne fisken spiser på små krepsdyr, kort sagt er det en kjøttetende fisk som foretrekker levende mat; Med litt arbeid i akvariet kan du bli vant til å spise frossen mat.

Faktisk ligger vanskeligheten med å heve eller ta vare på denne fisken akkurat i kostholdet; for i frihet er disse fiskene rovdyr; Av den grunn er det at i akvariet skal de ikke mate på noe som allerede er dødt.

Noen mennesker anbefaler og har rett til å skaffe seg en mandarinfisk avlet i fangenskap; Dette er for 2 svært viktige grunner.

Den første er at det blir tatt opp i fangenskap, reduserer miljøpåvirkningen av fangsten av disse fiskene.

Den andre grunnen er at de allerede er vant til å spise frossen mat, noe som vil lette oppveksten deres; garanterer en større prosentandel sannsynlighet for overlevelse, i hendene til nybegynnere.

Noen kommenterer at de i fangenskap også spiser på filamentøse grønne alger. Hvis du har en av disse fiskene, og du har den atferden, kan du legge igjen en kommentar for å sjekke denne oppførselen.

mandarin
mandarin

 

Kompatibilitet av mandarin fisken.

Denne fisken kan sammenlignes med beta i ferskvannsakvarier. Siden det er veldig territorielt med hannene av samme art; Ã… ha en mannlig mandarin fisk og en kvinnelig fisk er mulig i et stort eller medium akvarium, men to hanner vil gi oss problemer.

Med andre fisk viser den ikke aggressiv atferd, så det kan trygt holdes i et samfunnsakvarium.

 

Mandarin fisken i naturen.

For å lære mer om mandarin fisken må vi også vite hvor den kommer fra og dens skikker i naturen.

Den er funnet fra den japanske skjærgården sør for Australia; I disse farvannene bor de korallrev og laguner i dybder fra 1 til 18 meter. de bor vanligvis i grupper av flere kvinner og en mannlig noe som løver.

 

Når skal man kjøpe mandarinfisk?

Folk i havet sammenlignet med beta; Uansett hva de anbefaler, vil de også koste deg når det gjelder akvariumhobby.

Fisk og fisk krever meget krevende matpleie; Du kan også finne den på båten og på båten. Det er praktisk å introdusere det, og det er nødvendig å ha et minne på 9 måneder, som er ideelt og 12 måneder.

Etablering av kumulativ fauna av bentonica (organismer av habitat og jord i økosystemene) er tilstrekkelig til å gi mat; Enda viktigere, det er en annen fisk som feeds på samme måte. Vel, vi må vente lenger for å introdusere det.

 

Ekstra omsorg for Mandarin.

Det er en fisk som ikke tåler store konsentrasjoner av nitrater i fangenskap og under optimale forhold kan leve opp til 6 år.

Deja una respuesta

Copyright © Todos los derechos reservados. | ChromeNews por AF themes.