Grunnleggende omsorg for Molly fisk.
Den Poecilia sphenops er veldig sosial og lite omsorg. Vel, det er en veldig motstandsdyktig fisk som er en del av gruppen av arter anbefalt for nybegynnere; men vær ikke lurt, det er fortsatt en vakker fisk, og i en gruppe er de en visuell glede i våre akvarier.

Denne siden blir oversatt med google-verktøyet, “google oversetter”. Hver dag vil vi legge til flere oversettelser blir oversatt.

Molly fisk fôring

Mollyfisken, som guppy, er en ovoviviparøs og allmennfiskelig fisk; slik at deres fôring ikke utgjør en stor vanskelighet siden vi kan mate dem med bearbeidet mat i en presentasjon; Lev og til og med lyofiliserte matvarer.

 

Hovedtrekk ved Molly.

Den når 6 cm og noen ganger størrelser opp til 10 centimeter, selv om naturen høyst når 5 cm. Godt omsorg kan følge oss i akvariet i 3 år; Det med liten innsats, men mye engasjement kan vi gjøre disse 3 årene veldig bra for disse fiskene. Det er også viktig å vite at Molly fisken har munnen vendt opp og har små tenner i den.

 

Vanlige sykdommer i Molly.

Hvite flekker og finrot forårsaket av sopp er den vanligste sykdommen. Deformasjonen av kolonnen forårsaket av bakterien «columnaris» er en annen sykdom som ofte angriper Molly.

Betingelsene som vi må gi Molly i akvariet er følgende:

 

  • pH: 7,5-8
  • T: 25 ° -28 ° C.
  • dH: 10 °
  • Akvariumkapasitet: 10lts per kopi
  • Veldig kompatibel: Platy, Guppy.

Den vanlige Molly er svart, oransje, marinering, gull, rød, hvit og dalmatisk.

Jeg har allerede skrevet linjer over, men som jeg understreker er møllen en sosial fisk som sameksisterer stille med nesten alle andre arter, til tross for at det er en god svømmer, angriper vanligvis ikke langsom fisk i motsetning til neon for eksempel. Selv om du kan ha en enkelt kopi; Det ideelle er å ha noen i forhold til tre kvinner for hver mann.

 

Vegetasjon i Molly Akvariet

I akvariet må vi også gi Molly en rikelig mengde vegetasjon, enten naturlig eller kunstig. Dette vil få dem til å føle seg mer komfortabel, og hvis de reproduserer, vil de sørge for yngel. Men ikke bare lyst til yngel, oppskrifter kvinnene også plantene til å ta tilflukt når mannen blir veldig intens å angripe dem.

 

Konklusjon.

Hvis vi tar vare på verdiene av vann, gir vi vegetasjon og ornamenter til ly og føle seg hjemme; vi spiser ham på en balansert måte, vi gir ham plass til å flytte og godt selskap, vi vil ha en glad Molly i 3 år.

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio