DIY akvarier

Denne siden blir oversatt med google-verktøyet, «google oversetter». Hver dag vil vi legge til flere oversettelser blir oversatt.

I akvariet og akvariet er det svært vanskelig å få de samme forholdene i våre akvarier som i vannet der fisken kommer fra, men med all den tilgjengelige kunnskapen kan vi gi våre venner de mest liknende forholdene til deres naturlige habitat som om de levde i lengre frihet deres liv til det maksimale i forhold til kvalitet under premissen om å gjøre det selv (Do It Yourself).

 

Derfor er det plikt til de som ønsker å oppleve glede og tilfredshet med å ha et stort eller lite akvarium, lære og lære. Av denne grunn har denne siden blitt født, å veilede og lære på en enkel og dyp måte å forstå, kjenner og elsker innbyggerne i vannet.

 


 


 

Akvarier kan defineres som dekorative rom fullt av liv, og dette er fordi de er små eller store økosystemer lukket og uavhengige av det naturlige miljøet. Det finnes mange typer akvarier som smaker, store, mellomstore, barn, varmt eller kaldt vann, ferskvann, saltvann og slutte å telle.

Som en generell regel, er suksessen som er oppnådd ved etablering av et akvarium, avhengig av kunnskapen vi har når vi deltar i prosjektet og tiden vi bruker til forskning og opplæring i fagområdet. Vi må lære om kompatibiliteten mellom fiskearter, veldig viktig å bestemme hvilken type akvarium å samle, og deretter for å danne oss selv basert på disse.

acuario
acuario

Hvor finner jeg akvariet?

For dette må vi ta hensyn til et par punkter, den første er å velge stedet der vi er mest tid, dette er for å kunne betale nok oppmerksomhet og nyte roen som observerer fisken i akvariet.

I det valgte rommet må du tildele tilstrekkelig plass som gjør at du kan gjøre vedlikeholdet komfortabelt, hvis møbler eller hyller som forstyrrer og må bevege seg når du skifter vann eller vasker et filter, for eksempel.

Et godt ventilasjonsrom og med nok naturlig lys er et godt valg. Inne i dette akvariet eller fisketanken skal være på et sted der det ikke direkte gir sollys, da dette vil gi oss problemer med algerformasjon i glasset og steinene av det.

Det må også ligge i nærheten av et stikkontakt for ikke å bli bundet med skjøteledninger, så ikke la det være utsatt eller nærvarme radiatorer eller klimaanlegg som endrer temperaturen på vannet.

Siden du har et sted med alle disse forholdene, se på følgende artikler for å fortsette med prosjektet.

 

Viktigheten av å filtrere vannet i akvariet.

Vår fisk trenger kvalitetsvann så mye som vi trenger ren luft og forhold. Faktisk filteret utover å fjerne partikler suspendert i vannet, hva ville være en mekanisk filtrering, tjener til å skjerme en koloni av bakterier som er fordelaktig å fiske. Disse kan lage en biologisk filtrering som eliminerer ammoniakk og andre giftige bakterier.

 

Du ser vår fisk generere avfall og matavfall som er igjen fra maten, de bryter sammen med å skape ammoniakk som er giftig for fisk enda mer når den samler seg i store mengder. Vel vises vanligvis bakterier som fôrer på dette stoffet, men disse er også giftige. Men som om alt på kort tid vil det vises andre som spiser på disse og hvis toksisitet er mye lavere.

 

De fleste vil leve i filteret i akvariet, andre vil være i underlaget og i andre elementer i akvariet, men i mindre mengder, stopp med kolonien som vil danne i filteret.

 

Hva bør jeg ta hensyn til for å kjøpe et filter?

Først av alt, hvor mye vann vil du flytte i timen? Idealet er 3 ganger vannet som ditt akvarium inneholder, hvis det er 100l. så flytt 300l / h. et filter med mye syklingskapasitet vil forhindre riktig dannelse og næring av bakterienes koloni som vi trenger (det er filtre som tillater regulering av strømmen).

Det neste er at hvert akvarium har forskjellige behov, men idealet er en som kombinerer mekanisk filtrering med biologisk filtrering. Det tredje filtreringssystemet er kjemi og brukes til å eliminere spor av rusmidler.

 

Copyright © Todos los derechos reservados. | ChromeNews por AF themes.